Ecologiștii băcăuani nu pot sta departe de „iarbă”

Constantin Găborel, candidat la alegerile parlamentare din 2012 al Partidului Ecologist Român Bacău, a fost arestat pentru trafic de droguri. Cristi Manolache, președintele PER Bacău susține că nu știa de incident, iar Găborel nu mai activează în partid de „vreun an și ceva”.

PER Bacau

Constantin Găborel (foto), unul dintre membrii importanți ai filialei băcăuane a Partidului Ecologist Român, a fost arestat pentru trafic de droguri. Găborel a fost candidatul partidului condus de Cristi Manolache pentru colegiul 8 din județul Bacău, la alegerile parlamentare. Acesta a adunat doar 223 de voturi, situându-se pe poziția a cincea în colegiu.

Deși a candidat la Parlamentul României din partea PER Bacău, o poziție care nu e la îndemâna oricărui membru din partid, șeful ecologiștilor băcăuani a declarat inițial că nu știe nimic de situația lui Găborel și trebuie să se informeze. Cristi Manolache a revenit apoi cu mai multe detalii, declarând că „Constantin Găborel nu a avut vreo funcție de conducere în partid. A venit atunci, în preajma alegerilor și după aceea nu a mai activat. Practic de un an și ceva nu mai activează în partid. Fiecare este responsabil pentru faptele sale”.

Ecologist, prins că vindea „iarbă”

Constantin Găborel a fost arestat pentru trafic de droguri de risc pe 17 iulie, anul curent. Ecologistul a început să fie urmărit din luna iunie de polițiști. Aceștia au organizat o serie de flagranturi, în care Găborel a fost filmat și fotografiat de către un agent sub acoperire care a cumpărat de la inculpat, de mai multe ori, diverse cantități de canabis. În momentul de față dosarul se află pe rolul tribunalului, Găborel fiind în arest la domiciliu.

10 păreri despre “Ecologiștii băcăuani nu pot sta departe de „iarbă”

  1. Iata echipa domnului Manolache ! Dar banii de campanie elctorala sunt buni , nu conteaza de unde provin , nu-i asa ?

  2. O simpla mafie jegoasa si puturoasa! Nu au scos un guit porcii astia penali -care cica is ecologisiti- cand Romania ardea la Pungesti și la Rosia Montana!

  3. De ce se face vinovat Manolache ? Dar partidul ecologist ? Doar nu se putea cunoaste in 2012 ce va face acest individ in 2014 ! Activitatea „arestatului” ,in afara legii, a facut-o in dreptul lui si pentru folosul lui ! Nu se poate arunca cu noroi in toti ecologistii pentru faptele unui cetatean care nu mai activeaza in organizatia politica PER Bacau ,cum nu sunt vinovati toti psd-isti pentru arestatii membrilor acestui partid sau pnl-isti pentru faptele unor lideri mai mult sau mai putin importanti !

  4. Am citit de doua ori textu și nu vad unde e acuzat Manolache sau partidul de vreo treaba. Eu cred ca unii de mai sus au citit articolul sub efectul ierbii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *